dijous, 2 de maig del 2013

II Intercentres Biar

Hola amics!

El passat cap de setmana del 27 i 28 d'abril, es va celebrar a Biar, una localitat de la província d'Alacant, la segona trobada de centres de tecnificació. Aquesta activitat va començar l'any passat amb d'iniciativa de les comunitats valenciana i catalana. Aquest any havia de ser una trobada dels centres de tecnificació de València, Balears i Catalunya, però per falta de pressupost  la trobada va quedar-se amb les mateixes comunitats participants de l'any passat, això sí, amb un notable augment de participació.


Els membres del CTCMC que vam participar a la trobada fórem 7 nois i 3 noies, a més dels dos tècnics i un membre de la selecció absoluta. Ens vam trobar tots a les 7 del matí a l'àrea de servei de Bellaterra, i després de passar unes 5 hores a les "furgos" arribàrem a Biar, no vam poder gaudir del paisatge ja que durant tot el viatge, les boires, els núvols i les pluges ens van acompanyar. Un cop a Biar, ens vam instal·lar i van començar els entrenaments conjunts amb els Valencians. Al dissabte al matí, varem fer unes series en pujada que ens van deixar a tots una mica petats, ja que al fer-les tots, la competitivitat estava a flor de pell i una mica més fort de l'estimat sempre s'entrena. Vam dinar un bon plat de pasta i seguidament tocaren exercicis de tècnica de carrera i circuit de força. Ja al vespre ens reberen a la casa de la Cultura i durant unes dues hores es celebrà una taula rodona on intervingueren alguns dels principals atletes valencians, alguna jova promesa catalana, i els tècnics dels dos centres així com també un alt cap de la FEDME. Tot seguit soparem i alguns joves esportistes sortiren fins tard per acabar el dia amb "marxa", per altre banda, jo i uns quants més ens vam quedar compartint experiències i conservant energia per l'entrenament del diumenge. Ja al diumenge, després d'esmorzar vam sortir a còrrer, tocava fer una sortida d'unes dues hores per acumular volum, però degut a la forta pluja que ja ens havia molestat durant tot el dissabte, la marxa va quedar reduïda a una hora. Tot hi així, es va fer dur, no per les pendents, que n'hi havien, sinó per fred i la pluja abundant que queia. Recuperats tots de l'intens fred que s'havia posat dins els nostres ossos, els tècnics ens van explicar el funcionament dels campionats d'Espanya d'enguany i ens en van explicar les seves característiques.
Durant aquests dos dies vaig poder compartir grans moments amb tots els esportistes del Centre de Tecnificació, tots ens portem molt bé i vam passar un cap de setmana molt entretingut. Durant els entrenaments, l'objectiu fou millorar el màxim, i mirar l'estat de forma de tots els companys. Destacar, que l'estat de forma dels atletes catalans tant en categoria masculina com en femenina, és excelent. I durant els àpats, estones lliures, l'objectiu de la trobada, fou compartir experiències, xerrar, i passar-nos'ho d'allò més bé!
Tot hi no poder gaudir del paisatge per culpa del mal temps, vam passar-nos'ho bé corrent tots junts i patinant per les pendents de la zona!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada