dilluns, 1 d’abril del 2013

Travessa a Menorca dels Joves del CEO

Hola amics,

Com a escrit especial avui us parlaré de la Travessa que han anat a fer a Menorca el grup de Joves de la Secció de Mainada. Us parlo d'aquesta travessa, perquè tant en Galdric, l'Arnau i Jo, en Biel, hi hem anat i volem compartir aquesta gran experiència!
Vam sortir de Barcelona el dilluns a la nit, i desprès d'unes males hores de son per a la majoria dels joves, a causa de la calor de les cabines, vam arribar a Maó. La ruta que ens esperava aquesta setmana constava de 4 durs dies de caminar, un dia de relax per poder assaborir les platges del sud de l'illa, i per últim, la tornada! Les etapes de caminar, ens van portat per tot l'oest i nord de l'illa, i el quart dia arribarem ja al sud, a la cala Turqueta. No van ser pas fluixes les etapes, ja que la part nord de Menorca és la més salvatge i menys massificada, la travessa es va centrar en aquesta zona, però per tal de aprofitar el bon temps i poder-nos banyar a les precioses cales del sud, vam apretar les dents fins arribar al sud. Finalment sortiren aproximadament unes etapes de 20,30,27,35 quilòmetres.
El que m'agradaria destacar és la bellesa dels paisatges de Menorca. És una illa, que jo,  no havia visitat mai, i que realment m'ha agradat moltíssim. Per altre banda lloar el gran treball que s'ha fet a Menorca per marcar el traçat del recorregut de la Volta a Menorca, el conegut Camí de Cavalls. Tota la volta a l'illa està molt ben marcada amb uns pals molt bonics que fan que sigui impossible perdre's! Tota la secció va donar totes les seves energies i vam gaudir en grup i amb un ambient genial de les espectaculars vistes de l'illa. L'aigua estava freda, però la calor asfixiant i les moltes hores que passàvem al sol, van fer que fos imprescindible banyar-se!
També crec van ser perfectes els nostres estimats monitors, en Dani, l'Adrià, la Sara,

i en Gerard. En Dani, la Sara i l'Adrià ens van acompanyar durant les hores de marxa, mentre que en Gerard, amb la seva C-15, es passava tot el dia amunt i avall per tota l'illa, comprant menjar, recollint aigua a les fonts, i a les nits ens preparava uns exquisits menjars, sembre amb primer, segon i postre. I als matins, ens preparava l'esmorzar, a base de magdalenes, croissants, "nutella" i sucs. Durant les hores de camí, tothom anava al seu ritme ja que no hi havia perill de perdre's i de tant en tant fèiem un reagrupament on menjàvem una mica i sobretot recuperàvem les energies positives per acabar el dia !

Acabar dient que ha estat la millor travessa de Setmana Santa que he fet mai, i per sobre de tots els paisatges que vam veure, amb el que em quedo és amb el meravellós ambient que tenim els joves del CEO, som una gran família, i espero que ho siguem per sempre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada