dilluns, 8 d’abril del 2013

Romanic Extrem 2013

Hola amics,

Aquest diumenge 7 d'abril es va celebrar a Hostalnou de Bianya la primera edició de la Romànic Extrem. Va ser una cursa molt dura, no pel total de desnivell acumulat, sinó pels puja-baixes constants de tot el recorregut.
Va ser una jornada marcada pel bon temps, l'esportivitat, el bon ambient, els controls plens de gent animant, i això sí, molt i molt de fang.
La Romànic Extrem consta de dues curses, la Marató i la Mitja Marató. Tots els membres de la secció de curses vam participar a la mitja. El recorregut va ser molt exigent; ja des d'un bon principi la pujada es va fer notar, a més a més, el fang ja trepitjat pels companys que estaven fent la marató va fer la pujada més dura. Un cop al punt més alt del recorregut, Sant Miquel, va tocar una baixada tècnica, amb molt pendent i amb zones on, més que còrrer, patinàvem per sobre de gran quantitat  de fang. Un cop al segon avituallament ja només quedaven 10 quilometrets, que a mi se'm van fer molt més durs que els que ja portava a les cames. En conclusió, crec que va ser una diada esportiva perfecta: l'organització, impecable; el recorregut, magnífic i els paisatges, de postal. Jo em quedaria amb les vistes d'Olot des de Sant Miquel.
La cursa va estar en tot moment seguida pel fotògraf Oriol Batista, que va retratar a tothom i va introduir la fotografia aèria a la cursa mitjançant uns helicòpters que ens van estar sobrevolant durant tota la jornada.


En quant a la nostra secció, vam prendre la sortida en Xevi, en Joan, en Galdric i Jo. Malauradament, en Dani ens animava des de darrere les tanques per culpa d'una lesió al maluc  que l'ha deixat fora de joc per unes setmanes. Per altra banda, en Galdric no va poder acabar la cursa. La falta d'entrenament les darreres setmanes a causa d'un ruptura muscular li va passar factura. Això sí, en Joan va acabar la mitja en un temps de 3h i 24m, i en en Xevi i jo, vam entrar amb uns temps de 2h 9m i 2h 8m respectivament, i en 13 i 10 posició.
Sens dubte, a la propera edició serem a la línia de sortida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada