dimarts, 31 de juliol del 2012

Cuita el Sol 2012

El passat 9 de juny es va celebrar a la petita localitat d'Areu, a l'alt Pirineu, la Cuita el Sol, la única milla vertical del Pirineu. En aquesta mítica cursa van participar-hi en Biel en representació del CTCMC i en Galdric. La cursa passa per un dels paisatges més bonics que es poden veure al nostre país, la vall Ferrera. La cursa té dos recorreguts, el curt, per la categoria jove, nois i noies menors de 18 anys, 1000 metres de desnivell. Per altre banda al recorregut llarg hi participen tots els corredors majors de edat, tant homes com dones. El recorregut consta de 1600 metres de desnivell positiu. La Cuita és una cursa molt dura, pel seu desnivell i per l'alçada en que es troba compresa ja que quan s'arriba als 1600 metres de desnivell l'alçada en que et trobes és de 2905 metres. La cursa d'aquest any en categoria júnior, on van correr els dos components de la nostre secció, va començar amb un ritme altíssim imposat pels atletes del CTCMC i algun atlre corredor. Al final en Biel va completar la prova amb 46 min mentre que en Galdric la va completar en 57 min. Hi van acabar en 6è i 16è lloc respectivament.