dilluns, 30 de juliol del 2012

Cronoescalada de Meranges - Espai Kilian

El passat diumenge 27 de maig es va celebrar la localitat de Meranges, Cerdanya, una cronoescalada organitzada per ESPAI KILIAN. La cursa tenia un desnivell de 950 metres i transcorria en 4,5 km. Des del primer instant de la carrera, el terreny impressionava per la seva bellesa però sobretot pel la imponent pujada que feia, era una pujada molt dura ja que es podia fer casi tot el recorregut corrents però exprimint fins l'última gota d'energia que et quedava al cos. En aquesta ocasió van participar a la cursa en Galdric i en Biel. Des del primer instant es va separar la cursa en dos grups, el capdavanter, format per tres nombrosos corredors joves i amb un gran estat de forma. En aquest grup anava en Biel. Més endarrere anava en Galdric amb tota la resta de participants. Al final de la cursa en Biel va haver d'exprimir-se al màxim per mantenir la segona posició que ocupava ja que se li acostaven amb molta força un grup de 3 corredors. Al final va aguantar i va entrar en segona posició general, mentre que en Galdric entrava en la 32a posició. La cursa passava per uns paisatges espectaculars. Es va anar des de Meranges, el refugi de Malniu i amb arribada al cim del Pedradreta.