divendres, 18 de maig del 2012

V Cursa de muntanya la Faiada

El dia 29 d’abril es va celebrar al Pont de Suert, una espectacular cursa, La Faiada, que passava per les impressionants muntanyes de la zona. És la primera prova de la XI Copa catalana de curses de muntanya de la FEEC. En Biel va ser l’únic de la secció que hi va participar. La va córrer amb l’equip del CTCMC, estrenant així la temporada.


El recorregut va ser molt ràpid, dur i tècnic. La sortida va ser encapçalada pels especialistes catalans de la modalitat, que van iniciar la prova amb un ritme altíssim. Just a uns 2km de la sortida, va començar una forta ascensió d’uns 8 minuts; després, baixada fins a la llera del riu. Un cop a la vall, la pujada més intensa i llarga del recorregut, que portava fins als 600 mestres de desnivell acumulat. Un cop al lloc més alt, baixada i un cop al riu, el mateix recorregut fins al Pont de Suert de nou.
La cursa va ser preciosa, molt recomanable, per l’ambient, el paisatge i en general tot el que es respira. En Biel va quedar 11é general al ¼ de marató i va completar el recorregut de 14km en 1h16min. Quedant a uns 7 minuts del primer classificat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada