dimarts, 7 de maig del 2013

1a Cursa de la Moixina

Hola amics,

El passat dimecres 1 de maig, la jove empresa olotina Linkinesis va organitzar la 1a cursa de la Moixina. El dia era radiant, després de la llarga tongada de pluges, i els més de 200 corredors que hi vam participar vam poder gaudir una fantàstica cursa que recorria els voltants d’Olot. Sempre és agradable assaborir  un paisatge tant proper a casa, la Moixina. Gran part de la cursa va transcorrer per aquesta preciosa zona d’aiguamolls. L'organització va pensar en tot; durant la cursa hi va haver activitats preparades per a tots els acompanyants dels participants i, just després de la prova, altres activitats lúdiques com ara l'slak-line...
La sortida de la cursa es va donar a la zona del “marc”, i tots els participants poguerem gaudir dels preciosos paratges que ens oferia el recorregut: la Fageda d’en Jordà, la Moixina... Tothom va poder fer la prova al seu ritme; va haver-hi corredors que van completar el recorregut en uns escassos 40min, mentre que altres, van aprofitar el recorregut  de la prova per compartir i passar una bona estona amb els amics.