diumenge, 6 d’octubre del 2013

Taga EVO 2040

Ara fa tres cap de setmana es va disputar a Sant Joan de les Abadesses el campionat de Catalunya de curses per muntanya, la cursa del Taga. Aquesta prova constava de tres recorreguts, el júnior, amb 14km i 700 metres de desnivell positiu, el sub-23, amb 21km i 1000 metres de desnivell positiu, i la prova reina, l'absoluta, amb un recorregut de 26km i 1900 metres de desnivell positiu.

En aquesta edició els membres de la secció que hi vam participar varem ser quatre, en Lluís, la Bàrbara, en Galdric i Jo.

En Lluís i la Bàrbara van córrer el recorregut llarg, passant pels emblemàtics Puig Estela i Taga. La cursa transcorre en gran part per prats plens d'herba que, quan està molla, patina molt! Els paisatges des d'allà dalt són increïbles, però el dia no va acompanyar.
Per l'altre banda, en Galdric i jo vam anar per camins per dins els boscos, ja que la cursa no pujava molt amunt i no arribava als prats. La cursa no va sortir com hauríem esperat, ja que la sortida va ser molt explosiva, i això als quilometres finals es va fer notar. Finalment va ser com un entrenament més.
La cursa del Taga és molt bonica i al ser a prop de casa, crec que és una bona opció a fer. Però si us hi voleu apuntar, de cara l'any vinent, afanyeu-vos, que les inscripcions volen.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada