dimarts, 8 d’octubre del 2013

5a Volta pels volcans d'Olot


Bones, ara fa dos caps de setmana es va celebrar la 5a Volta pels Volcans d'Olot. Aquesta emblemàtica cursa olotina l'organitza el CEO i, com cada any, la secció de curses hi participa amb més membres que mai. La cursa, pels qui no la coneguin, és especial. És una cursa de muntanya que alhora és urbana. Té els dos extrems, ja que cada vegada que es puja a un dels quatre volcans d'Olot es passa per corriols de muntanya, mentre que per anar d'un volcà a l'altre, es passa pels carrers de la ciutat.

La cursa té un recorregut d'uns 12 km i uns 300 metres de desnivell aproximadament. És una cursa rapidíssima, ja que la major part d'aquesta és plana, excepte les pujades als volcans.
Pels membres de la secció la prova va començar el dissabte. Ens vam reunir a les 5 de la tarda i vam recórrer tot el recorregut marcant-lo amb cintes i fletxes. I l'endemà al matí, ben d'hora, vam acabar de preparar-ho tot perquè fos un èxit i, a les 10 en punt, es va disparar la pistola que donava el tret de sortida a una nova edició de la cursa.
De la secció de curses participàvem, en Lluís, en Xevi, com a escombra, en Galdric i jo. Es va sortir molt ràpid, com era d'esperar, i des d'un bon principi es va anar allargant el grup davanter. En Lluís va anar molt endavant, ja que el vaig perdre de vista cap al km 5, en Galdric, a causa de problemes gastrointestinals no va poder acabar la cursa, i ja no vaig tenir el millor dia, però vaig acabar satisfet amb la primera posició sub-18. Per altre banda en Xevi, anava recollint les cintes a mesura que anava avançant al pas dels últims corredors.

Espero veure'ns l'any que ve, que la cursa dels volcans és a casa, és bonica, i hi ha un ambient festiu que no es viu a tot arreu.

Fins a la pròxima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada