dijous, 29 d’agost de 2013

Entrenament Burriac Atac!

Bones,

Ahir, a Cabrera, en Galdric i Jo vam participar a l'entrenament de la Burriac Atac, una cursa nocturna que es celebrarà el dia 7 de setembre a la qual participaré.
No hem fet mai cap cursa nocturna així que no tenia gaire experiència en corre de nit. I com que s'organitzava aquest entreno, per conèixer el terreny on es farà la cursa, vam decidir anar-hi.
No havia estat mai a la zona de Vilassar ni de Cabrera, hi he de dir que els paisatges són molt encantadors, sempre amb el mar de fons. D'altre banda desconeixia completament la zona, i em vaig sorprendre molt de la duresa de les pujades. A més el el traçat de la cursa transcorre per uns camins bastant tècnics tant en pujada com en baixada, espero no fer-m'hi mal.
Ja us ho confirmaré, però crec que la cursa serà una passada, el problema és que és tant popular que molta gent es queda a fora, com passa a la Olla de Núria. Per això feu-me pensar que l'any que ve, a principis de temporada, faci un post on expliqui totes les curses de la temporada amb el seu link, on podreu trobar tota la informació sobre els dates de les inscripcions... Així, qui vulgui s'hi podrà apuntar, i podrà participar en aquestes grans festes de l'esport i la muntanya com son les curses de Trail, que per mala sort, queden reservades als que efectuen primer les inscripcions!

Fins aviat!

Salut i kilòmetres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada