dijous, 29 d’agost de 2013

1a Territori d'Isards Run

Hola amics,

el passat diumenge dia 25 d'agost es va celebrar a Camprodon la primera edició de la Territori d'Isards Run. La cursa estava organitzada pels joves corredors de la vall de Camprodon i les seves respectives famílies. A les nou del matí, una cinquantena de valents ens vam enfilar cap a Sant Antoni. La cursa transcorria casi en la seva totalitat per corriols molt bonics entre boscos frondosos. La cursa va estar molt condicionada per les condicions del terreny, ja que al haver plogut el dia abans, tot estava xop, i les pedres, presents en tot el recorregut, estaven molt molles i patinaven que donava gust. Això sí, després d'alguna que altre patinada tothom va anant tornant a la vila.
El paisatge de la zona és preciós, dona molt de gust corre per aquelles muntanyes, i a més si ho fas acompanyat d'amics.
De cara l'any que ve, l'organització està preparant dos nous circuits més llargs, i de mica en mica anar-se fent un forat a l'agenda de tots els corredors catalans.
Animo a tothom a que l'any que ve participeu en aquesta proba, ja que el que necessita una cursa com aquesta és gent, per anar tirant endavant i créixer. És una cursa molt bonica i està al costat de casa!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada