dimarts, 3 de gener del 2012

Sant Silvestre de Muntanya a les Planes d’Hostoles

Hola amics. L’últim dia d’aquest 2011, els corredors de la secció de curses de muntanya del CEO vàrem participat a la Sant Silvestre de Muntanya de les Planes d’Hostoles.
La cursa va ser molt gratificant, bonica, divertida i dura. Tot i que potser amb un pèl massa de pista a la pujada, aquesta va transcórrer per una roureda. La baixada va ser per un corriol, força tècnic però corrible a un ritme alt en la seva major part.
El ritme imposat pels primers va ser fort. La cursa va transcórrer ràpidament pels bells paratges de les Planes. La cursa pels primers no va durar més de 42 min i pels atletes de la nostra secció, el crono es va quedar, per el més ràpid de tots, a 49 min.
L’ambient fou molt bo. Si tenim en compte que l’oferta de curses aquell matí era destacable i que era la primera edició, el gran nombre de participants va ser una agradable sorpresa. Llàstima que només hi hagués una sola categoria per masculí i una per femení. Perquè si no hagués estat així, els tres més joves de la secció haurien fet podi sub-18.
En conclusió, una molt bona manera d’acabar el 2011 i cremar els torrons de tot el Nadal.