dilluns, 18 de març del 2013

Marxa Popular Bianya

Hola Amics,

El passat diumenge 10 de Març, es va celebrar a Hostalnou de Bianya la ja coneguda marxa popular de la Vall de Bianya. Aquest any el recorregut passava per 4 ermites de la zona sud del municipi, i l'Arnau i jo vam fer-la corrents com a entrenament per la Romànic Extrem del 7 d'Abril.

La marxa passava per part del recorregut de la prova del dia 7, així que vam decidir fer-la com a entrenament. Vam sortir bastant forts per mirar com anàvem de forces de cara el dia 7, ja que la marxa eren 18 km i la cursa en seran 21. Un primer tros pla d'uns 5 km va estar d'allò més bé per anar escalfant el cos, i just després una forta pujada que ja ens dugué de cop a L'espunya. Des d'allà començà un caminet que amb un puja-baixa continu ens va portar fins a Sant Miquel. Un cop allí, ja només faltà la baixada, molt tècnica i llarga, que ens portà de nou fins a Hostalnou. Allà ens esperava un bon esmorzar.
 L'Arnau no va poder acabar la marxa corrents per culpa d'unes molèsties als genolls durant la baixada, per l'altre banda, vaig arribar a Hostalnou primer i encara no havien acabat de parar la taula. Va estar un dia d'allò més profitós ja que amb una hora i trenta minutets havia desfet el recorregut i ja s'emparaven els pares amb una bossa plena de croissants. Va ser recuperar les forces i a estudiar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada