dimecres, 28 de novembre del 2012

Cursa de Muntanya de Girona

Hola amics!!

Ara ja fa uns quants caps de setmana es va celebrar la cursa de Muntanya de Girona, una prova que passava per les Gavarres i es celebrava dins el que eren les festes de la Ciutat!!! La festa esportiva va començar el dissabte, on es va celebrar la Catedral "Sprint", una prova molt divertida que consistia en pujar les escales de la catedral el més ràpid possible. Va ser una prova espectacular per la quantitat de gent que mirava la prova, a centnars!!!! Us animo a fer-la l'any vinent, és molt divertit. Ara sí, el diumenge es disputaven les tres curses de muntanya, una de 55km, l'altre de 24 i l'altre de 12. Totes tres passaven per les Gavarres. En totes les proves es van a plegar un gran nombre de corredors professionals com seríen en Marc Pinsach en la de 24 i en Just Sociats a la de 12. La cursa era molt bonica i tota l'estona era un continu puja-baixa!!!! Jo i en Galdric vam córrer la de 12, ja que ja és final de temporada i estavem un pel cansats i a més a més era la meva primera cursa desprès de la lessió, que ara sí que ja està totalment recuperada!!! En Dani va còrrer la de 24 i pel que m'ha explicat va ser molt dura ja que acomulava uns 1300m+.

Us animo a participar a la pròxima edició ja que s'està convertint en tota una festa del Trail Running!!!!