diumenge, 4 de març del 2012

XV Excursió matinal per Montagut

Aquest diumenge 4 de març, en Biel i en Galdric hem participat a l’excursió matinal de Montagut, organitzada per l’Associació Cultural Terra Aspra.
A ritme de cursa, ha estat un bon entrenament. Amb sortida a Sadernes, la pista, força ràpida, ens ha portat fins al Pont de Can Valentí. En aquest punt hem travessat la riera de Sant Aniol per agafar un bonic corriol que, amb uns 500 metres de desnivell, ens ha portat fins a Talaixà. Han estat uns 25 minuts de pujada intensa, però no tant com per deixar de córrer. A Talaixà en Biel encapçalava la marxa amb un temps de 35 minuts. En Galdric, en cinquena posició ha trigat 50 minuts.
Un cop a la torre de Talaixà, baixada molt tècnica, molt maca i amb molt pendent cap a la Quera. En Biel, més enllà de l’imponent  mas, avui totalment derruït, ha caigut i s’ha donat un fort cop al genoll que li ha costat el liderat de la marxa, posant-se en 3a posició. En Galdric, a la baixada, ha perdut quatre posicions.
Novament a la vall, després de La Muntada, altre cop la pista fins a Sadernes per acabar amb un bon ritme la marxa.
Amb un dia esplèndid per córrer, ha estat una marxa preciosa per l’alta Garrotxa, un dels paisatges més impressionants i bonics de la nostra comarca. Un entrenament accidentat però molt gratificant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada